Barfitorul de Serviciu

Și tu brutus…..

Comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, Ioan Borș, a fost reținut de procurorii DNA CLUJ pentru luare de mită , aproximativ la 1 an și 3 luni de la preluarea mandatului.

Conform presei locale din Bistrița joi au fost efectuate percheziții la sediul Gărzii de Mediu și la locuința comisarului șef Ioan Borș, de procurorii DNA, împreună cu ofițerii DGA. Acesta a fost dus la audieri la sediul DNA Cluj, ulterior el fiind reținut pentru luare de mită. Vom reveni cu detalii …. 

Update:

Tribunalul Cluj a admis vineri, propunerea de arestare preventivă înaintată de procurorii DNA Cluj cu privire la Ioan Borș, comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, acuzat de luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Cluj.

Solutia pe scurt: In baza art. 226 Cod procedură penală Admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă ICCJ-DNA-ST Cluj de arestare preventivă a inculpatului B. I.,şi dispune arestarea acestuia pe o durata de 20 zile începând cu data de 16.02.2024 si pana la data de 6.03.2024, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi 16.02.2024, ora 16, 20.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  301/2024  16.02.2024

Acest material poate conține ușoare urme de pamflet .

Lasă un comentariu